Team

Waarom Rightnetworking?

  • Bereikbaarheid: Rightnetworking is 24 uur op 24 bereikbaar. Of u nu ‘s avonds laat belt of in het weekend met een crisis zit, we zijn er voor u!
  • Transparantie: Wij staan voor een no-nonsense aanpak en open communicatie. Wij hanteren aan hetzelfde vooraf afgesproken  uurtarief op elk moment van de dag,-  voor en na de kantooruren. Dat is uniek in de IT-sector. Bij Rightnetworking hoeft u dus niet te vrezen voor onaangename verrassingen op uw factuur.
  • Klik met de klant: Voor Rightnetworking is de langetermijnrelatie met u als klant essentieel. Bij Rightnetworking willen we u eerst leren kennen! Zo bent u zeker dat wij zowel persoonlijk als zakelijk op dezelfde golflengte zitten.

Neem gerust contact op indien u een vraag heeft over onze uurtarieven!

Historiek

Rightnetworking is in 2007 opgericht door Manuel Ryheul. Manuel heeft al een hele weg achter de rug in de IT-sector. Na een aantal jaren zijn passie in bijberoep uit te oefenen, stortte hij zich met Rightnetworking volledig op de behoeften van zijn klanten.

Intussen heeft Rightnetworking een ruime klantenportefeuille in diverse sectoren. Wordt u onze volgende partner?

Team

Rightnetworking werkt met een team van vaste freelancers. U krijgt steeds een vaste contactpersoon, maar indien nodig, staat er steeds een stand-in klaar. Zo speelt Rightnetworking snel en flexibel in op uw specifieke noden. Wij brengen u meteen in contact met een expert ter zake:

  • Manuel Ryheul (zaakvoerder)
  • Jourik Sierjacobs: Ruim 10 jaar ervaring in all round ICT support. Specialist in netwerken, consultancy en beveiligingstoepassingen.
  • Christof Vandewalle: Gespecialiseerd in Microsoft Backoffice en Office 365-oplossingen.
Back to Top