Diensten

Rightnetworking is gespecialiseerd in 5 domeinen:

Netwerkbeheer

Rightnetworking installeert niet alleen uw nieuwe server. Wij adviseren en leveren u de juiste bedrijfssoftware voor uw zaak. Indien u ondanks de kwaliteitsservice toch problemen kent, staan wij klaar voor de nodige herstellingen. Bovendien kunnen wij uw netwerk opvolgen via professionele monitoring.

Lees meer →

Beveiliging

Er is niets belangrijker dan een veilige omgeving voor uw vertrouwelijke bedrijfsdocumenten. Loop daarom niet het risico op virusaanvallen, spam of andere digitale gevaren. Met Rightnetworking installeert u een betrouwbare firewall en solide antivirus-software.

Lees meer →

Advies

Soms is uw IT-bedrijfsnetwerk niet helemaal mee met de tijdsgeest. Rightnetworking staat u bij voor een grondige evaluatie en objectief advies om uw netwerk efficiënter en veiliger te maken. Met ons zit u terug op het juiste digitale spoor.

Lees meer →

Cloudoplossingen

Beheer uw digitale data in een vlot, budgetvriendelijk en veilig systeem dankzij cloudnetwerken. Met Rightnetworking heeft u altijd en overal toegang tot uw documenten. In de cloud, verliest u bovendien nooit meer kostbare tijd en gegevens door technische problemen!  

Lees meer →

 

Back to Top